loader image

Nieuwithof

Kasteel withof werd gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw en bevindt zich op een domein van bijna 30 000 vierkante meter met een prachtige kasteeltuin.

Het kasteel heeft de afgelopen jaren een facelift gekregen met een eigentijdse, originele inrichting, zonder afbreuk te doen aan de grandeur van het statige kasteel Withof.

Nieuwithof beschikt over verscheidene ingerichte zalen, zodat elk feest en event de juiste invulling kan krijgen. Bovendien is er op technisch vlak een degelijke basisuitrusting voor klank en licht.

Het terras is deels overdekt door een stretchtent, die beschutting geeft tegen zon en regen waar winterdroom Brasschaat deze winter zal plaatsvinden. Daarnaast is er de mooie, grote kasteeltuin die ook extra ruimte biedt voor de feeerieke lichtwandeling en bijkomende randanimatie.

OORSPRONG

Winterdroom Brasschaat

Tijdens de winterperiode van 2022 en 2023 organiseerden wij Winterdroom Brasschaat in het centrum van Brasschaat. 5 weken lang was Winterdroom de  ‘place to be’ tijdens de winter.

Een grote overdekte rolschaatspiste omringd door maar liefst 6 drank- en meerdere foodchalets maakte van het dorp een gezellige plek om te vertoeven.

Rolschaatsbaan Winterdroom